Välkommen till Uppsala Gossensembles bolgg!

Vi uppdaterar här, varje vecka, om kommande Du kan enkelt orientera dig här till höger,
konserter och dylikt. bläddra bland månader och etiketter.

Varmt välkommen! uppsalagossensemble@gmail.com

fredag 24 februari 2012

Festmusik

UGGE
Snart dags för 'Ugge-konsert-herrklubbs-sällskaps-samlings-middag-med-mat-och-herrar-som-samlats-för-att-lyssna-på-en-skara-av-andra-herrar-som-uppslutits-för-att-"sjunga"-önskade-sånger-av-de-som-sjunga-skall-konsert' (Jag tror vi ska sjunga i ett hus).

Under gårdagen drog vi som hastigast igenom det som sjungas skall och som alltid, lades en sång till dagen innan. Det är inte riktigt vad vi brukar framföra då låtarna genomgående är med mera fart(svenska) i. Det finns mycket man kan oroa sig för, konstiga utrop, pyyyycch'n, ihopsjunkanden i högar, att högarna ska bli för ostrukturerade och alldeles för höga toner (tvåstrukna d, för den intresserade [som inte kommer av förstatenorens stämma..]). Man kan också oroa sig för skenande hjordar av traktorer, plötsliga uppdyckande av brandmän från framtiden, att himlen faller ner på våra huvuden m.m.

Vi ska idag samlas på varken offentlig eller privat plats, för att sjunga upp (resp. ner). Tiden är någon gång mellan 17.00 och 20.00, men jag vill minnas att vi sa någonstans runt 18:30-19:00. Det där löser sig! Vi har nämligen en haggisatör vars ansvar är att hålla koll på alla i hagen och se till att alltid någon kommer sent.

Det vore trevligt om vi fick strålande aftonsol runt kl. 21:00 och en 20 +grader, men det kommer nog inte att hända.. Förmodligen, kommer snön och minusgradera härja. Jag skulle vilja disskutera idén om en 'Träd och festis-konsert' vidare, men nej. Nej.. eeehhööm m jahopp! Frukost!

/Dottern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar